fredag 12. februar 2010

Design

Kva er det som gjer ei nettside bra. Kva er bra web-design?

Her kjem ein del lenkjer til sider eg syntes er bra:








http://www.oldhatrecords.com/cd1001.html
Ei side eg synest er bra. Den har lydklipp, bileter, god lay out. Virker rett å slett veldig for seg gjort.:)

http://www.bebopjeans.com/index.html
Ei veldig for seg gjort side. Gode fargar og moderne. Målgruppa her er nok ungdom 13-18år! Kort og enkel meny. Lett å finne fram.


og mindre bra







Ei veldig oversikteleg side, men veldig kjedeleg etter min smak. Her har dei ikkje tenkt på utsjånad og utdjupande informasjon. Kanskje det hadde gjort seg med nokon bileter? På ei anna side er kanskje sida laga utifrå målgruppa? Folk som skal ha elektrikarar treng berre telefonnr. Og det får dei her. Men med ei meir for seg gjort side med fargar, bileter, andre skriftyper osv, hadde skaffa fleire kunder! :)


Veit ikkje eg, men det var noko som verka veldig rotete med denne sida. Kanskje betre å ikkje ha dei punkta gøymt. Ideen er god, men kanskje burda vore betre utarbeidd!

For det fyrste er den ikkje ferdig. Mange linkar som ikkje verkar. Fargane er heller ikkje noko særleg. Det er også vanskeleg å forstå kva det er denne sida sel. Veldig mykje bilder, utan informasjon!



Tusen prisar på ei side. For eit rot!;)

http://maxpages.com/mp3super/HTML_KODER

Tja, veldig mykje fargar å stjerner. Men er nok ikkje gamle karen som har laga denne. Kanskje han eller hjo burde konsentrert seg om meir informasjon om enkelte ting, og iKKJe lite info om alt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar